Дачний будинок з терасою у м. Львів

Займаючись не один рік будівництвом каркасних будинків, ми забезпечуємо комплексне рішення завдань пов’язаних з ним, починаючи зі складання проекту, закінчуючи оздоблювальними роботами і здачею об’єкта в експлуатацію. Це зручно для замовника, так як весь цикл робіт проводить одна компанія і за кожним процесом здійснюється належний контроль. Всі етапи робіт прораховані в момент проектування, і при зведенні будівлі не буває простоїв.

Це, а також сама каркасна технологія будівництва впливає на терміни, необхідні для робіт. На зведення каркасного дачного будинку необхідно всього кілька місяців.

Як побудувати каркасну дачу під ключ

Прийнявши рішення побудувати на дачній ділянці будинок, варто звернути увагу на каркасні дачні будинки під ключ. Це оптимальне рішення для бажаючих отримати якісну функціональну споруду в короткі терміни і за відносно невелику вартість.

На дачний будинок під ключ ціна залежить від різних чинників:

  • грунт, на якому будуть проведені роботи;
  • матеріал, обраний для будівництва та оздоблення;
  • загальна площа будівлі;
  • складність проекту.

При цьому дачний будинок з бруса під ключ обійдеться забудовникові дешевше, ніж аналогічний за розміром, але виконаний з інших матеріалів. Завдяки якісній гідро- і теплоізоляції в заміському особняку буде сухо навіть в період випадання опадів, прохолодно влітку й тепло в зимову холоднечу без зайвих витрат, пов’язаних з опаленням і охолодженням приміщення.

Проекти на будівництво каркасних дач

Дачний будинок з терасою є одним з найбільш популярних варіантів серед наших замовників. Прибудова тераси до будинку робить його більш привабливим і затишним. На такому майданчику можна влаштовувати сімейні обіди або вечірні посиденьки з друзями. В залежності від побажань клієнта, наші фахівці розроблять авторський проект дачного будинку або адаптують вже готовий варіант під особливості ландшафту, кліматичних умов. У проекті також будуть враховані вимоги протипожежної безпеки, енергозбереження.

Прибудова тераси дачного будинку може здійснюватися як на початковому етапі проведення робіт, так і може бути облаштована з часом. Завдяки сучасним технологіям будівництва, ми можемо створити відкриту або закриту терасу, а також зі знімними або розсувними вікнами в підлогу, щоб власники самі могли перетворити її з опалювального приміщення у відкритий провітрюваний навіс.

Дачний будинок з терасою у Львові

В 2015 році до нас звернувся замовник і виявив бажання побудувати невеликий, але дуже функціональний, одноповерховий дачний будинок з терасою. Для реалізації замовлення був обраний проект «Пауло» – досить популярний, який на той момент вже мав кілька реалізацій в різних куточках України.

Будівництво проводилося в околицях Львова (Стрийський напрямок). Проект будинку був адаптований під вимоги майбутнього власника. На невеликій площі, всього 48м2, розмістилися:

  • 2 спальні;
  • кухня, об’єднана з вітальнею;
  • ванна кімната;
  • технічне приміщення;
  • простора тераса.

Будинок був спланований більше як дачний варіант, але з перспективою можливості постійного проживання, тому рівень утеплення стін і стелі був відповідний.

Варто також відзначити, що роботи відбувалися при значних валютних коливаннях і постійних стрибках цін на матеріали, але завдяки продуманому проекту закупівель і значної частини будівельних матеріалів власного виробництва компанії Карпати Буд Каркас (вагонка, фальшбрус, дошка для підлоги) вдалося витримати заявлену ціну для клієнта до самого завершення будівництва. Відгуки про будівництво власника каркасного дачного будинку можна подивитися тут.
pasport

А Ви знаєте, що будівельний паспорт — це документ, без якого не можна розпочати будівництво?

  • як отримати
  • скільки коштує
  • які документи необхідні
Відповіді на ці та інші запитання Ви знайдте у БЕЗКОШТОВНОМУ чек-листі по підготовці до будівництва

Завантажити