Як побудувати каркасний будинок

Красивий і великий каркасний будинок в селі Гатне, біля Києва має площу 150 м2. Господарі вибрали ефективне та якісне рішення – будівництво каркасного будинку під ключ. Сучасна архітектура, великі вікна і широкий простір – головні побажання замовників, які були втілені професіоналами. Побудувати красивий каркасний будинок можна за допомогою компанії Карпати Буд Каркас – лідера будівельних робіт каркасного типу.

Як побудувати каркасний будинок в Україні

Технологія зведення каркасних будинків відома давно. У наш час, щоб побудувати каркасний будинок під ключ, фахівці використовують багатовіковий досвід в поєднанні з сучасними технологіями.

Одним з найбільш популярних варіантів – рішення побудувати будинок за канадською технологією. Приклад – сучасна конструкція в селі Гатне Київської області. Триповерховий будинок, з односхилим дахом для подальшого встановлення сонячних батарей – цікаве архітектурне рішення, розроблене і побудоване компанією Карпати Буд Каркас.

Особливість конструкції канадського будинку – рівномірний розподіл навантаження на міцні підстави зі складною формою. Такої якості, будинок під ключ, прослужить близько 70 років. Але важливо, будівництво будинку повинно знаходитися під контролем професіоналів, аж до найменших деталей.

Фото реалізованих будинків в Київській області

Як побудувати каркасний будинок: основні види робіт

Будівництво каркасного будинку відбувається в кілька етапів, які залежні один від одного. Розглянемо основні компоненти будівельних робіт більш детально:

  1. Фундамент. Надійне підгрунтя – важливий елемент будь-якого будинку. Вибір типу фундаменту під каркасний будинок досить широкий і часто залежить від грунту, на якому зводиться будівля. Основними варіантами є: плитний, стрічковий, стовпчастий фундамент. Також на цьому етапі використовують гідроізоляційні матеріали;
  2. Каркас. Конструкції зводяться згідно з проектом, з деревини, яка оброблена антисептиком і засобом проти загоряння – вогнебіозахистом.
  3. Обшивка. Її виконують в основному з ОСБ, хоча можливі і більш дорогі варіанти водостійкої фанери. Краще вибирати клас OSB 3 і 4, інші – лише при обробці або ремонтних роботах;
  4. Теплоізоляція. У каркасному будівництві використовують теплоізоляцію з мінеральної вати;
  5. Покрівля. Для каркасного будинку можна підібрати різні види покрівлі. Вибір в основному залежить від проекту. Найчастіше сьогодні застосовують бітумну і металочерепицю. При цьому, слід пам’ятати про утеплення даху.

Як додаткові послуги в компанії Каркас Буд Каркас можна замовити підключення і розведення електрики, водопровідної системи, фінішне оздоблення фасадів і т. д .. Все це обумовлюється при оформленні послуги каркасний будинок під ключ – ціна залежить від кількості додаткових послуг і термінів будівельних робіт.

Чому вигідно купити каркасний будинок під ключ в компанії Карпати Буд Каркас

Будівництво каркасного будинку – це вигідне вкладення в комфортне майбутнє вашої сім’ї. Такий будинок має масу переваг, якщо замовити його у професійній будівельній компанії КБК:

  • екологічні матеріали високої якості;
  • можливість заощадити на опаленні;
  • найшвидші терміни будівництва міцного і надійного каркасного будинку.
pasport

А Ви знаєте, що будівельний паспорт — це документ, без якого не можна розпочати будівництво?

  • як отримати
  • скільки коштує
  • які документи необхідні
Відповіді на ці та інші запитання Ви знайдте у БЕЗКОШТОВНОМУ чек-листі по підготовці до будівництва

Завантажити